Beynine Format At – PDF Kitap İndir Oku
5

Beynine Format At – PDF Kitap İndir Oku

Tüm bilgiler
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Beynine Format At
Zaman sahiden her şeyin ilacı mıdır yoksa sadece hatıraların biriktiği tozlu bir sandık mı? Hayat süratle akıp giderken yaşanan her şeyin geride kaldığını düşünmek, hatta bunların bir kısmını unutmak elbette ki muhtemel. Fakat beyin oldukça esrarengiz ve karışık bir sisteme sahip… Öyle ki siz unutsanız bile bilinçaltı her şeyi ilk günkü gibi anımsamaya devam ediyor. Bu da demek oluyor ki bugün sezdiğiniz nedensiz fobi ve endişelerin orijini, çok yüksek olasılıkla çocukluk çağında yaşadığınız ve belki de hiç andırmadığınız bir hatıraya sabrediyor olabilir.
Beynine Format At, işte bütün de bu mevzuya müteveccih, okurlarına konutta terapi imkânı sunuyor. Alışılagelen şahsi gelişim kitaplarının aksine bu kitap, motivasyonu artırmaya müteveccih tümcelerle yaşam koçluğu misyonu üstlenmiyor. Bunun yerine, “NeuroFormat” ismi verilen terapi usulünü her istikametiyle okuyucuya aktarıyor ve bu sayede bireyin bilinçaltındaki travma izlerini silmesine takviyeci olmayı kastediyor.

Travmaların Tesirlerini Bilinçaltından Silmek Muhtemel!

Temel işi mühendislik olan Barış Muslu, lise ve üniversite senelerini geçirdiği ABD’de aynı zamanda NLP Neuro-linguistic Programming / Asap Dili Programlaması üzerine de eğitim aldı. Ve bundan sonra psikoterapi tekniklerine de yoğunlaşmaya başladı. Muslu, kendi yaşadığı bazı problemlerin de bu alakayı perçinlemesiyle NeuroFormat ismini verdiği yeni bir terapi usulü geliştirdi. Yazarın Beynine Format At kitabı ise bilinçaltında yer edip muhtelif problemlere yol açan travmaları silmeyi hedefleyen bu usulü okuyucuyla tanıştırıyor.

Evham ve fobilerin özellikle çocukluk yaşlarındaki travmalara bağlı olarak büyüdüğü, neredeyse herkes tarafından öğrenilen bir reel. Fakat Barış Muslu, bunun da ötesinde, muhtelif hastalıklar ve fiziksel rahatsızlıklara da yeniden bu travmaların neden olabileceğini iddia ediyor. Temel olarak emin nörolojik noktalara vurma ve bununla eş zamanlı olarak asıllaştırılan göz hareketleriyle uygulanan NeuroFormat, tüm bunlara neden olan travmaları bilinçaltından silerek yaşam niteliğini artırıyor.

En Hoşlanılan Kitaplara Hemen Şimdi Sahip Olun!
Şimdi geçmişin yükünü sırtınızdan atıp çok daha hafif ve pozitif olarak yola devam etkenin bütün zamanı! Tecrübeleyenler tarafından methiyeyle ve minnetle laf edilen NeuroFormat tekniği ile tanışmak ve hayatınızda bir dönüm noktası yaratmak için Beynine Format At kitabını hemen sipariş verin!

Yapılan Yorumlar
Beynine Format At – PDF Kitap İndir Oku için henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yapabilirsin.
Bir Yorum Yapın

Benzer kitaplar