O An – PDF Kitap İndir Oku
0

O An – PDF Kitap İndir Oku

Tüm bilgiler
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (No Ratings Yet)
Loading...
  • Yazar M. Barış Muslu
  • Tür Eğitim Başvuru
  • Yayınevi Doğan Kitap
  • Yıl 2023
  • Sayfa 248

O An Kitap Açıklaması

Bu kitapla sizinle NeuroFormat uygulamalarının 2023 senesinde geldiği noktayı paylaşıyorum. Zira uygulama eski kitaplarımdan fazlaca değişti ve daha gelişti.

Beni tanırsınız, tevazuyu severim fakat iddialı bir şey söyleyeceğim: NeuroFormat’ın bugün geldiğimiz noktada tüm dünyada travma çözmek mevzusundaki en etkili, en süratli, kapsam derinliği en geniş yöntem bulunduğunu söyleyebilirim.

Sizi temin ederim, bu kitapta anlattığım çözümleme şeklini ve yöntemi gerçek anlamda kavramayı başarırsanız, tüm travmalarınızı fazlaca daha derin ve eksiksiz şekilde çözebileceksiniz. Böylece pek fazlaca sıhhat sorununu geride bırakacaksınız.

Bir tek travmalarını temizlemek isteyenler için değil, dünyadaki travma üstüne çalışan tüm uzmanlar için de fazlaca etkili bir yol haritası veriyorum bu kitapta. Naçizane, travma felsefesi üstüne bilimsel literatüre geçmesi icap ettiğini düşündüğüm bir sistem oluştuğunu söylemek isterim.

Ve itiraf edeyim bu kitabı yazmayı düşünmüyordum… Zira tekniği uygulamalı olarak görmeden bir kitapta anlatmanın çok da fazla kolay olmadığını düşündüm hep. Evet, hâlâ hiçbir kitap uygulamalı seminerlerimin yerini tutamaz. Fakat bu kitapla hakkaten yeni sistemi olabildiğince paylaşmaya çalıştım.

Beni “tamam, pes ediyorum, yazacağım” noktasına getiren şey, yaşadığımız yıkıcı zelzele oldu. Bir tek depremi bizzat yaşayanlar değil ülkece bir travma geçirdik. Ve tam da şimdi NeuroFormat yöntemine gerekseme duyan yüz binlerce şahıs bulunduğunu biliyorum. Aslına bakarsak bu gerekseme beni yazmaya, kendi kuralımı bozmaya itti diyebilirim.

 

Ümit ederim kitabım hepinize, hepimize şifa olur…

 

Yapılan Yorumlar
O An – PDF Kitap İndir Oku için henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yapabilirsin.
Bir Yorum Yapın

Benzer kitaplar