Karanlığın Şehri – PDF Kitap İndir Oku
3.3

Karanlığın Şehri – PDF Kitap İndir Oku

Tüm bilgiler
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (3 votes, average: 3,33 out of 5)
Loading...
  • Yazar Şule Avlamaz
  • Tür Edebiyat Roman
  • Yayınevi İndigo Kitap
  • Yıl 2022
  • Sayfa 608

Karanlığın Şehri Kitap Açıklaması

Doğduğu günden beri ailesinin son aşama korumacı ve baskıcı tutumuyla yetiştirilen Efsan Erez, doğum gününde en sevilmiş olduğu grubun konserine gitmek suretiyle kardeşiyle birlikte gizlice evden çıkar. Masum bir istekle süregelen bu çıkış, Efsan’ın kendini minik dünyasından tamamen değişik bir evrende bulmasıyla sonuçlanır.

Krallıklar tarafınca yönetilen topraklarda yaşayan tehlikeli yaratıkların ve büyü kullanabilen ırkların yargı sürdüğü evrende çaresiz ve kimsesiz kalır. Artık o, olmaması ihtiyaç duyulan bir yerde, olmaması ihtiyaç duyulan kişidir. Yabancıların hoş karşılanmadığı bu karanlık şehirde tanımadığı kişilerin yardımına muhtaç olmasıyla, sonun başlangıcı için süre akmaya başlayacaktır.

Bir taraftan eve dönüş yolunu ararken, öteki taraftan hayatta kalabilmek için kimliğini gizleyerek tehlikeli seçimler yapmak zorunda kalır; fakat bu girişimleri, yakalanmaması ihtiyaç duyulan en mühim kişinin, Alaz Şahzade’nin dikkatini çeker. Artık olmaması ihtiyaç duyulan yer, bu karanlık kent değil, yanında dahi durmaması ihtiyaç duyulan bu insanın geceden daha siyah harelerinin içidir.

Canını kurtarmak için kaçarak ailesine geri dönmeye çalışan Efsan karanlık şehirden kaçabilecek midir ya da tan vaktini bile görebilecek midir, belli değildir.

Üstelik ne kadar engel olmak isterse istesin kalbi de yavaş yavaş Alaz Şahzade için çarpmaya başlarken…

Kuvvetli bir duruşu vardı, bununla beraber karanlıktı da ve karanlık kötüydü. Karanlık bilinmezlik demekti, karanlık boşluktu ve… Ben karanlığı sevmezdim.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Yapılan Yorumlar
Karanlığın Şehri – PDF Kitap İndir Oku için henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yapabilirsin.
Bir Yorum Yapın

Benzer kitaplar